Affärslunch i Vinterträdgårdens gästmatsalar

I vinterträdgården njuter du av frukost med nybakat bröd, 1-3 rätters affärslunch eller bagare Veronicas eftermiddagsfika, allt med passande dryckesval. Vi använder oss av traditionella smakkombinationer och råvaror men serverar dem på ett nytt och annorlunda sätt.

Vinterträdgårdens öppettider:
Frukost kl.07:30-10:00
Lunch kl.11:00-14:00
Eftermiddagsfika kl.14:00-16:30

Vinterträdgårdens Frukost 175kr/pp
Veronicas nybakade fröbaguette och rågbröd
Minicroissant
Smör, ost, flatrökt skinka, färskost & hemgjord marmelad med säsongens smak
Grekisk yoghurt med vår egen zero waste-granola och honung
Kaffe / Te, stilla vatten & juice

Vinterträdgårdens Eftermiddagsfika 145kr/pp
Veronicas val av 2 bakverk
Fruktfat
Kaffe / Te
Bubbelvatten på karaff

Boka ditt bord på inhousecatering@theoakcanteen.se.

Meny Vinterträdgården v.45-48

Förrätter

Krämig soppa på palsternacka och curry med smörstekt svamp och smörgåskrasse 125:-
Creamy parsnip soup and curry with butter-fried mushrooms and cress

Kimchee råbiff med misomajonnäs, friterat potatiskrisp, gräslök, rostade sesamfrön och nori 135:-
Kimchee steak tartare with miso mayonnaise, deep-fried potato crisp, chives, toasted sesame seeds and nori

Varmrätter

Smörstekt skogssvamp, 64 graders ägg, tryffelemulsion, linser, picklad rödlök och rostad svartkål  195:-
Butter fried wild mushrooms, 64 degree egg, truffle emulsion, lentils, pickled red onion and roasted black cabbage

Grillad broccoli med kryddig morotspuré, belugalinser, valenciamadel, brynt sojasmör och vattenkrasse 240:-
Grilled broccoli with spicy carrot purée, beluga lentils, Valencia madel, browned soy butter and watercress

Bakad fjällröding med pure på rotselleri, musselbuljong, forellrom, gurka, rostade hasselnötter och körvel 270:-
Baked arctic char with purée of celeriac, mussel broth, trout roe, cucumber, roasted hazelnuts and chervil

Rödvinsbrässerad Oxkind med tryffelsås, potatispuré, picklad rödlök och persilja 325:-
Red wine braised beef cheek with truffle sauce, potato purée, pickled red onion and parsley

Dessert

Veckans lilla söta 40:-
Sweet of the week

Ost, marmelad, kanderade valnötter, päron och kex 125:-
Cheese, marmalade, candied walnuts, pears and biscuits

VILLKOR:
- 1-16 personer= 1 val av förrätt/varmrätt /dessert
- 17-40 personer 2 val av förrätt/varmrätt /dessert
- Menyval önskas 48h innan bokning
- Ändring eller avbokning önskas 24h innan annars debiteras full kostnad
- Vi ber er vänligen hålla era bokade tider
CONDITION:
- 1-16 persons = 1 choice of starter/main course / dessert
- 17-40 people 2 choice of starter/main course / dessert
- Menu selection is desired 48h before booking
- Change or cancellation is desired 24h before otherwise the full cost will be charged
- We kindly ask you to be on time for your reservation