Affärslunch i Vinterträdgårdens gästmatsalar

I vinterträdgården njuter du av 1-3 rätters affärslunch med passande dryckesval. Vi använder oss av traditionella smakkombinationer och råvaror men serverar dem på ett nytt och annorlunda sätt.

Boka ditt bord på inhousecatering@theoakcanteen.se.

Meny Vinterträdgården v.35-38

Förrätter

Gazpacho på san marzano tomat med mozzarella, krutonger, jalapeno & basilika olja 115:-
Gazpacho on san marzano tomato with mozzarella, croutons, jalapeno & basil oil

Ekbackens Toast Skagen med, riven pepparrot, dill & citron 135:-
Ekbackens Toast Skagen with, grated horseradish, dill & lemon

Varmrätter

Sallad nicoise med sashimi på sotad lax, ägghalvor, oliver, senapsvinägrett, körsbärstomater, krispsallad, potatis, rödlök & kapris 185:-
Salad nicoise with sashimi on sooted salmon, egg halves, olives, mustard vinaigrette, cherry tomatoes, crisp salad, potatoes, red onion & capers

Bakad rotselleri med stekt ostronskivling, miso majonnäs, picklad lök, rostad mandel & brynt smör  205:-
Baked celeriac with fried oyster mushrooms, miso mayonnaise, pickled onion, roasted almonds & browned butter 

Lättrimmad röding med smörsås, forellrom, gurka & äpple, citron, krasse & kokt potatis  255:-
Lightly trimmed char with butter sauce, trout roe, cucumber &apple, lemon, cress & boiled potatoes 

Entrecote med chimichurri, tomat sallad, grillad citron, vitlök & panko rostad potatis  310:-
Entrecote with chimichurri, tomato salad, grilled lemon, garlic & panko roasted potatoes  

Dessert

Tryffel 25:-
Chocolate truffle

Fransk chokladtårta med konjak, hallon & grädde 95:-
French chocolate cake with brandy, raspberry & cream