Fotbolls EM

⚽️ Vilka lag går till EM-slutspelet?
Att ta sig hela vägen till ett EM-slutspel är inte alltför enkelt. Först måste man prestera tillräckligt bra i de tre gruppspelsmatcherna och få med sig den mängd poäng som krävs för att klättra förbi sina motståndare. För att garantera sig om en slutspelsplats gäller det att man blir ett av de två främsta lagen i sin grupp.

Även som grupptrea har man möjligheten att avancera, men då gäller det också att man gjort bättre ifrån sig än de andra grupptreorna. Det är nämligen bara fyra av de sex treorna som kan gå vidare. Vilka dessa blir avgörs genom att man ställer lagens insamlade poäng mot varandra, där de fyra bästa lagen går till slutspelet. Skulle lag ha hamnat på samma poäng tittar man istället på målskillnaden.

För att säkra en placering i tabellens övre del krävs det för det mesta att man får med sig poäng i minst två av sina spelade matcher. För att bli en av de bästa grupptreorna kan det i vissa fall räcka med en trepoängare, men samtidigt hänger det på hur det går för lagen i de övriga grupperna.

Huvudrätterna byts under veckan. Välkomna

Meny

100kr

Torsk med dansk remouladsås, citron och frasigt bröd
Thüringer bratwurst med senap och saltgurka
Tomatrisotto med basilika och parmesan

Tillbehörsbordet v25

Swedbank baguetter
Tomat, basilika
Potatissallad
Gurka, dill
Champinjoner à la grecque
Haricots verts
Oliver, kapris
Morot, kummin
Grönsallad
Rostade frön
Olivolja
Vinaigrette

The Fishery

Räksallad

135kr

Handskalade räkor, tomat, gurka, ägg, pickles, örter & citron

Klassiker

Ekbackens fläskschnitzel med sardeller, ärtor och citron

135kr

Fläskschnitzel med sardeller, ärtor och citron